23948sdkhjf

Tømrerfirma isolerer huse til tilskud

Gennem isolering af huse sikrer Thisted Tømrer- og Snedkerfirma kunderne tilskud for boligforbedringer, selvom mulighederne for at få del håndværkertilskud er udløbet.
Da energiselskaberne i Danmark har pligt til at gøre deres for at nedbringe CO2-udslippet, er det muligt for danske boligejere at sælge deres energiforbedringer til interesserede energiselskaber.

Tømrermester Brian Pedersen fra Thisted Tømrer- og Snedkerforretning deltager i en ordning, der indhenter de bedste tilbud fra hele landet. Dermed kan han tilbyde sine kunder den højest mulige betaling for deres energibesparelser - og dermed sikre dem et kontant tilskud til visse boligforbedringer.

Isolering giver mest
Ifølge Brian Pedersen er isolering særligt attraktivt at se på i denne sammenhæng, da CO2-tilskuddet, der bliver udbetalt til kunden her, er størst i forhold til investeringen. Det er fordi, at den rigtige isolering er det energi-initiativ, der sparer mest energi for boligejerne.

Kunden skal ikke foretage sig noget for at få udbetalt penge for CO2-besparelserne. Dette bliver håndteret af Thisted Tømrer- og Snedkerforretning gennem Energibolig.dk.

Tømrermesteren fortæller, at der er rigtigt mange boligejere, der har behov for at få kastet et varmt blik på deres hus, hvor isoleringen let kan være mangelfuld. Særligt huse isoleret i 1970'erne og 1980'erne med indblæsning af skum og flamingo kan opleve, at materialerne er krympet eller faldet sammen, hvorfor der kan være brug for efterisolering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078