23948sdkhjf

Boligselskab ombygger 112 boliger

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup sætter gang i en omfattende renovering af afdelingen Østervang-Østerled i Rødkærsbro.
Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup ansøgte i 2005 Landsbyggefonden om tilskud til en renovering af Østervang-Østerled i Rødkærsbro. Hertil blev udarbejdet en tilstandsrapport for bebyggelsen samt et idekatalog for en foreløbig fysisk helhedsplan for bebyggelsen. I 2011 gav Landsbyggefonden så tilsagn om støtte til projektet, ligesom Viborg Kommune godkender projektets videre forløb.

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup udbyder nu bygge- og anlægsarbejder på renoveringsprojektet i Østervang-Østerled.

Helhedsplanen for boligrenoveringen indebærer blandt andet, at 112 boliger omdannes til 96, hvoraf de 72 boliger bliver tilgængelige. Der skal desuden opføres et nyt kvartershus på ca 350 m2. De eksisterende to-etages bygninger skal desuden have renoveret hele klimaskærmen bl.a. med ny skalmur, efterisolering, installation af elevator-lift, varmeanlæg, balanceret ventilation, nye køkkener, nye bad, altanændringer og udvendige anlægsarbejder.

Bebyggelsen får med renoveringen et helt nyt facadeudtryk. De nye facader skal løse eksisterende byggetekniske problemer og skaber samtidig en ny arkitektur og en helt ny identitet til bebyggelsen. Hvor de nuværende facader er præget af vandrette ”bånd” i en kombination af røde og gule mursten, skal de nye facader understreger en mere lodret opdeling med små forskydninger i murværket, som giver bygningerne en helt særlig karakter.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 24. februar 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081