23948sdkhjf

Nyt bymidteprojekt i Gilleje

Udviklingsselskabet Innovater har fået til opgave at opføre et nyt projekt med detalihandel, erhverv og boliger i Gilleleje.
Der har igennem de seneste år været meget stor interesse for at bygge ny detailhandel i Gilleleje. Derfor kan udviklingsselskabet Innovater med glæde oplyse, at selskabet har fået opgaven. Det fremgår af Innovaters hjemmeside.

Der er opnået principgodkendelse til projektet og indgået aftaler med Irma, Fakta og et nyt lægecenter, så ankerlejerne til det ca. 5.000 m2 store byggeri er på plads.

Informationsmøde i februar
De fem læger, som er klar til at flytte ind i den nye bebyggelse, ser store muligheder i projektet:

- Vi har, som det ser ud nu på tegnebrættet, fået tilfredsstillet vores ønsker om en central placering af den fælles lægeklinik, tæt ved bus og tog, og potentielt gode forhold for vores patienter inkl. adgang til klinikken og gode venterum. Vi får moderne kliniklokaler, vi selv har indflydelse på at optimere i den forestående planlægningsproces af byggeriet, udtaler lægerne bl.a. i en pressemeddelelse.

Om investeringen i Gilleleje og aftalen med lægerne udtaler direktør Morten Lykke fra Innovater:

- Kulturhavn Gilleleje A/S har gjort et grundigt foreberedende arbejde for etablering af en ny bymidte i Gilleleje. Vi er meget glade for vores investering i etape 1, hvor vi nu kan planlægge det videre forløb omkring projekteringen og således komme i jorden hurtigst muligt. Næste step for etape 1 er at indkalde til et informationsmøde i slutningen af februar for de øvrige sundhedsrelaterede virksomheder i Gilleleje og omegn - dette er speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer, tandlæger, zoneterapeuter, psykologer, fodterapeuter med flere. Dette med henblik på at samle endnu flere indenfor sundhed i den kommende bymidte!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078