23948sdkhjf

Højt placeret arbejde i Vejle

Vejle kommune har indgået kontrakt med Gorilla Park Aps om at etablere en trætop-klatrepark i Nørreskoven i Vejle. Banen åbner i maj måned.
Vejle Kommune udbød i 2012 to ha af Nørreskoven til etablering af en trætop-klatrepark. Nu er der indgået kontrakt om etablering af banen med Gorilla Park ApS v/ Lars og Anders Ulrich, som allerede driver en klatrepark ved Svendborg.

De nødvendige tilladelser til banen er på plads, og i løbet af marts 2013 starter Gorilla Park med at bygge klatreparken.

- Vejle Kommune ser store muligheder i at få etableret en trætop-klatrepark i Nørreskoven. Vi vil gerne kunne tilbyde aktiviteten til borgere og turister i Vejle. Det skal være et tilbud i forbindelse med Vejle som kultur, konference- og turistby, men bestemt også som led i vores sundhedsfremmende og naturformidlende tiltag for vore borgere, siger Formand for Natur- og Miljøudvalget Søren Peschardt.

Om projektet
Der etableres i alt seks baner inkl. en øvebane med en samlet længde på over 1,5 km og i alt 90 forhindringselementer. Banerne vil få forskellige sværhedsgrader og højder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094