23948sdkhjf

Konflikt truer milliardbyggeri

Opførelsen af affaldsselskabet Kara/Noverens store nye kraftvarmeanlæg i Roskilde, Energitårnet, kan blive lammet af konflikt på onsdag den 6. februar.
I Roskilde er affaldsselskabet Kara/Noveren i færd med at opføre et nyt kraftvarmeanlæg, Energitårnet. Budgettet for det store byggeri er på 1.3 mia. kr.

Men på onsdag den 6. februar kan byggeriet blive lammet af konflikt. Det skriver Blik- og Rørarbejderforbundet på sin hjemmeside blikroer.dk.

Den mulige konflikt drejer sig om udenlandske firmaer, som er underentreprenører på det store byggeri. Der er blevet fremsendt konfliktvarsler til fem udenlandske virksomheder, men de skulle endnu ikke have svaret på henvendelserne.

Forhandlingsmøde i dag
Bliver der ikke tegnet dansk overenskomst med de udenlandske virksomheder, vil byggeriet blive ramt af en konflikt, der vil træde i kraft fra onsdag den 6. februar, og hele byggepladsen vil i givet fald blive lukket.

I dag mandag skulle der ifølge mediet roskilde.lokalavisen.dk være aftalt et forhandlingsmøde mellem formand for 3F Roskildeegnen, Allan Kjærulf, og direktør i Kara Thorkil Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109