23948sdkhjf

Boligbyggeri klar i Tjørring

Skibbild Entreprise har været hovedentreprenør på 12 nye handicapboliger ved Herning, som netop er blevet indviet.
Onsdag den 30. januar blev den røde snor klippet ved indvielsen af de 12 nye handicapboliger på Rosenholm i Tjørring ved Herning.

De samlede omkostninger for de 12 boliger er ca. 18,4 mio. kr. Hovedentreprenør på opgaven er Skibbild Entreprise A/S fra Skibbild og Arkitektfirmaet C. Bødtker fra Ringkøbing og ingeniørfirmaet Hera Consult A/S fra Struer har været rådgivere på projektet.

Læs mere: Skibbild Entreprise vinder licitation på plejeboliger.

Tilbygningen af de 12 boliger udgør 1.170 m2 og 165 m2 uderum

Sammenhæng med resten af bostedet
I byggeriet af de nye boliger er der lagt vægt på at skabe sammenhæng og helhed i forhold til det oprindelige arkitektoniske udtryk. Det har også været vigtigt at sikre sammenhæng til de oprindelige fysiske rammer og skabe mulighed for udnyttelse af viden og ressourcer hos medarbejderne, så der kan ydes den bedst mulige indsats overfor beboerne.

- Rosenholm er et hjem, hvor trivsel og den enkelte beboers opfattelse af livskvalitet er i centrum. Der er fokus på beboerens integritet og behov for at kunne bo som et selvstændigt menneske. Det samlede byggeri understøtter i høj grad denne rummelighed og skaber lyse og venlige rammer for både trivsel og livskvalitet, siger Anne Marie Søe Nørgaard, formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093