23948sdkhjf

Juul & Nielsen på opkøb i Glostrup

Entreprenøren har overtaget dele af byggevirksomheden Basen og styrker dermed sine aktiviteter inden for Facility Service.
Juul & Nielsen øger nu sin satsning inden for service- og vedligeholdelsesopgaver. Entreprenøren har været på opkøb hos Basen i Glostrup og overtager Basens serviceafdeling for bl.a. tømrer-, snedker- og glarmesteropgaver.

Juul & Nielsen overtog i 2005 den gamle tømrervirksomhed P. Jul, og siden fulgte opkøb af flere mellemstore og mindre firmaer. Overtagelsen af Basen ligger i naturlig forlængelse heraf, og investeringen skaber grobund for yderligere vækst inden for Facility Service.

- Basens dygtige medarbejdere vil være med til at skabe en god synergi, og Basens interessante kundeportefølje matcher vores eksisterende kunder inden for Facility Service, siger administrerende direktør Tommy Nielsen.

Han peger på, at såvel private som offentlige virksomheder i stigende grad outsourcer facility service-opgaver, og denne udvikling vil Juul & Nielsen nu være endnu bedre gearet til at imødekomme.

- Det giver vores virksomhed en fleksibilitet i den samlede opgaveløsning, fordi håndværkerne kan bruges på de byggeprojekter og serviceopgaver, der aktuelt er mest brug for. Vi får dermed en styrket og mere smidig og lønsom virksomhed med en lang række tværfaglige kompetencer. Så vi styrker også de store byggeprojekter, forklarer direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094