23948sdkhjf

Partnerskabsaftale på plads i Vejle

En ny partnerskabsaftale mellem Vejle Kommune, Syddansk Erhvervsskole og Dansk Industri skal sikre flere lære- og praktikpladser.
Vejles borgmester Arne Sigtenbjerggaard har netop underskrevet en Partnerskabs-aftale med Dansk Industri og Syddansk Erhvervsskole (SDE).

Partnerskabsaftalen skal her og nu sikre flere lære- og praktikpladser til de unge, der har gennemført et grundforløb på Syddansk Erhvervsskole inden for industriområdet. I aftalen lover parterne også, at de vil øge indsatsen for at minimere frafaldet blandt de unge, der er begyndt på uddannelsen. Efteruddannelsen af ledige faglærte inden for industriområdet skal også intensiveres.

Konkrete initiativer på vej
På sigt skal aftalen sikre den nødvendige arbejdskraft i fremtiden, og derfor skal folkeskolens ældste elever informeres bedre om uddannelses- og jobmuligheder på området.

I forbindelse med aftalen bliver der nedsat en arbejdsgruppe, der skal omsætte aftalens indsatsområder til konkrete initiativer. I arbejdsgruppen deltager repræsentanter fra de tre aftaleparter. Endelig vil en Styregruppe med borgmesteren i spidsen være følgegruppe for aftalen og træffe beslutninger ud fra arbejdsgruppens forslag til tiltag.

Aftalen er en pendant til aftalen som blev indgået med Dansk Byggeri i foråret sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094