23948sdkhjf

Elektronisk håndbog om små gasinstallationer

Gasbranchen, et samarbejde mellem gasselskaberne, DS Håndværk & Industri og Tekniq, har udarbejdet en elektronisk håndbog om små gasinstallationer, kaldet Gasbranchens installationsanvisninger.
Gasbranchens installationsanvisninger, som er udviklet af Dansk Gasteknisk Center, er et opslagsværk, som indeholder anvisninger på, hvordan lovgivningen på gasområdet overholdes i forbindelse med udførelse af arbejdet på små gasinstallationer.

Der er suppleret med direkte link til lovgivning, der i den givne situation er relevant. Gasbranchens installationsanvisninger påpeger også i visse tilfælde områder, der ikke tydeligt er reguleret i lovgivningen, og angiver mulige praktiske løsningsforslag.

Håndbogen vil blive løbende opdateret, og folkene bag efterlyser konstruktive kommentarer, så håndbogen kan tilpasses og fungere som et godt værktøj til at få gode og sikre gasinstallationer.

Gasbranchens installationsanvisninger henvender sig til rådgivere, vvs-installatører, servicevirksomheder, tilsynsfolk samt komponentleverandører på gasmarkedet. Håndbogen kan endvidere indgå i uddannelsen af kommende gasfolk både inden for vvs-området og rådgivningsområdet.

Find guiden på: gashaandbog.dgc.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078