23948sdkhjf

Selvbyggerhus slår dørene op

Scanwo, husleverandører til med- og selvbyggere, åbner første søndag i februar et udstillingshus, der gør brug af energiteknologi, i Jystrup ved Ringsted.
Scanwo har iværksat en større offensiv. der skal profilere fordele, man kan opnå ved selv at hele elle en del af ansvaret for byggeprocessen. F.eks. kontrol over processen og mulighed for selv at udvælge håndværlere.

Huset i Jystrup opføres i minimalistisk stil uden udhæng samt med opmurede gavle og arkitekttagrender. Beboelsesarealet er på 170 m², hvortil kommer 47 m² garage.

- Huset i Jystrup fremvises som færdigt råhus, hvilket vil sige, at huset er lukket og monteret med facader, tag, vinduer og døre. Her er således en enestående mulighed for at få indblik i byggeprocessen og stille spørgsmål hertil, siger salgschef Erik Berg fra Scanwo.

Mange utraditionelle løsninger
Ifølge Scanwo er der anvendt den nyeste teknologi inden for klimaanlæg, ligesom der på taget monteres solfangere. Der er gjort brug af mange utraditionelle løsninger, bl.a. skrålofter i både køkken-alrum og stue, hvor der samtidig er lagt vægt på et godt lysindfald.

Der er åbent hus på adressen Lundgård Bakke 13, 4174 Jystrup, søndag den 3. februar.

Scanwo DK A/S er husleverandører til specielt selv- og medbyggere. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094