23948sdkhjf

32.000 m² musikhus skal i ny udbudsrunde

Da det ikke har været muligt at finde investorer til Odense nye store musik- og teaterhus, skal det store projekt sendes i udbud igen.
Det skriver Licitationen.

Manglen på investorer, der bremser kulturbyggeriet i Odense, har også betydet, at aftaler med Pihl & Søn og Kemp & Lauritzen om at bygge kulturbygningen er blevet annulleret. Dog er entreprenørfirmaet åben for igen at byde på det store projekt.

- Det hele er sket meget udramatisk. Vi meddelte Odense Kommune, at det var vores opfattelse, at de nuværende økonomiske vilkår skulle ændres. Det har kommunen taget til efterretning. Det er meget svært at finde investorer, hvis de økonomiske vilkår ikke hænger sammen og ikke er tilstrækkeligt detaljerede, siger projektdirektør i Pihl & Søn, Flemming Bækkeskov, til Licitationen.dk.

Nyt udbud i løbet af foråret
For at gøre det 32.000 m² store musik- og teaterhus mere interessant for investorer, vil man konkretisere udbudsmaterialet. Dog er det overordnet set det samme projekt, der ønskes gennemført.

Ifølge kontorchef Pia Bay fra By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune skal byrådet engang i foråret godkende udbudsmaterialet.

Læs mere: Nyt musikhus på 32.000 m² inden for fem år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078