23948sdkhjf

KSN-afdeling med stor solcelleopgave

Tre en halv km kabel har Ans Elforretning rullet ud som del af arbejdet med et stort solcelleanlæg i Bjerringbro, der er blandt landets 25 største anlæg.
Ans Elforretning har siden november været i gang med at installere anlægget, der dækker 913 m² af taget på Nørgaards Højskole i Bjerringbro.

- Vi har nok rullet cirka tre en halv kilometer kabel ud på højskolen, siger Anders Blichfeld fra Ans Elforretning til Viborg Stifts Folkeblad.

Til marts skulle de sidste kabler være trukket, så det store solcelleanlæg kan komme i gang med en strømproduktion på 130.000 Kwh om året.

Stadig interesse for solceller
Ans Elforretning, som er en del af KSN Industri i Bjerringbro, har sat 130 anlæg op i 2012. Men siden ændringen i tilskudsordningen til solcelleanlæg er interessen dalet.

Direktør i KSN, Henrik Larsen, understreger overfor Viborg Stifts Folkeblad, at elforretningen dog fortsat giver tilbud på solcelleanlæg. Og interesse er der også på området. Blandt andet skulle en hal i Rødkærsbro være interesseret i et anlæg i stil med det på Nørgaards Højskole.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14