23948sdkhjf

Fortsat støtte til klimatjek i Næstved-boliger

Sidste vinter fik 227 huse i Næstved Kommune lavet klimatjek, og mange har efterfølgende investeret i energiforbedringer.
Derfor fortsætter kommunen indsatsen for at få husejere til at investere i energirenoveringer, der skaber arbejdspladser for lokale håndværksvirksomheder og giver et bedre indeklima.

Næstved Kommune har nu åbnet for tilmeldingerne til den sidste omgang af ”Klimatjek”. Der er dog kun penge til 151 klimatjek, og så er puljemidlerne brugt op. Der er dog mulighed for at slippe for at betale, da kommunen den 1. februar trækker lod blandt de tilmeldte om et gratis Klimatjek.

Klimatjekket er langtidsholdbart. Med informationer og beregninger i hånden kan man til enhver tid gå i gang med at realisere de foreslåede besparelser. Med Klimatjek kan der skæres i energiforbruget. Normalt kan man skære 10 - 15 % af energiforbruget bare ved adfærdsændringer og tekniske justeringer. Derudover viser de beregninger, der ligger i den færdige rapport, hvilke investeringer der sparer mest energi og derved sikrer, at udgifterne til energi bliver lavere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109