23948sdkhjf

Nåede 50 ansatte flere år før planlagt

Krisen mærker man ikke noget til i elinstallatørfirmaet GES-ApS - snarere det modsatte. Omsætning og antal ansatte bare stiger og stiger.
GES-ApS i Veksø har oplevet stor fremgang de seneste år, en udvikling som tydeligt ses på antallet af medarbejder.

I midten af december sidste år kunne firmaets ejer, Niels Thirsgaard, fortæller Frederiksborg Amts, om en stor ordreindgang. Dengang var der 40 ansatte og Niels Thirsgaard kunne fortælle, at seks nye medarbejdere snart begyndte i firmaet samt, at der var yderligere seks nyansættelser på vej.

Plads til endnu flere
Sidsen er det igen gået fremad, og nu har man rundet et halv hundrede ansatte og dermed en målsætning mange år før tid:

- Da jeg startede virksomheden, var mit mål, at min svigerfar ikke skulle være arbejdsløs. I dag er det svært at sige, hvad mit mål er. Min plan var, at i år skulle vi være omkring 16 ansatte, men vi er 50 til 55 - lige så mange som vi skulle være i 2017 eller 2018. Jeg tror, at firmaet vil udvikle sig der hen, hvor der er behov. Jeg kan ikke garantere, at jeg ikke ansætter en VVS-mand eller en vinduespudser, hvis en af vores kunder spørger efter det. Så længe det passer ind i alt det andet, vi laver, ja så siger jeg ikke nej, fortæller Niels Thirsgaard til lokalavisen.dk.

Fordobling og tredobling af omsætningen
Økonomisk ser det også kun ud til at gå en vej:

- Firmaet startede i 2004, og lige siden har vi fordoblet vores omsætning hvert år, og fra sidste år til i år er vi nok oppe på en tredobling, så omsætningen er oppe på omkring 15 millioner kroner, fortæller den stolte ejer til lokalavisen.dk.
Kommenter artiklen (4)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093