23948sdkhjf

Casa satser på nyt forretningsområde

Rasmus Holbech, tidligere projektudviklingschef i KPC Herning, er ansat i bestræbelserne på et fremtidigt fokus på OPP-projekter.
Den Horsens-baserede byggevirksomhed, Casa, indleder nu opbygningen af et nyt forretningsområde med fokus på OPP-projekter.

I den forbindelse udvider virksomheden sin projektafdeling med ansættelsen af den advokatuddannede Rasmus Holbech, der senest kommer fra et job ved KPC Herning. Her har han siden 2007 været ansat som projektudviklingschef og bl.a. gennemført OPP-projektet Skattecenter Haderslev samt en række større private udviklingsopgaver.

Casa har hidtil haft fokus på udvikling af kontordomiciler, større boligprojekter, dagligvarebutikker og indkøbscentre, og det vil man også have fremover. Satsningen på OPP-projekter skal ses som en udvidelse af det eksisterende forretningsområde, forklarer direktør Peter Rosengreen:

- Vi vil fremover have uformindsket fokus på de rent private udviklingsopgaver, men med ansættelsen af Rasmus Holbech får virksomheden tilført en ny kompetence, idet Rasmus i sit tidligere job har arbejdet med OPP-projekter. Når der indtil nu kun er gennemført 15-20 OPP-projekter i Danmark, er erfaringerne ikke så store rundt omkring i virksomhederne, og vi er derfor rigtig godt tilfredse med at få tilført viden på området, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094