23948sdkhjf

Greve vil oprette OPS

Greve Kommune sætter nu en proces i gang, der skal gøre Park & Vej til et offentlig-privat selskab (OPS).
De første skridt til at selskabsgøre Park & Vej i Greve Kommune blev taget på byrådets seneste møde. Her blev en proces sat i gang, hvor der via et udbud skal findes én privat aktør, der sammen med Park & Vej kan udføre opgaverne på park- og vejområdet for kommunen.

Der skal etableres et aktieselskab, hvor Greve Kommune og den private aktør hver ejer 50 procent. Den private aktør findes ved, at der gennemføres et begrænset udbud af en ejerandel på 50 procent.

Skal udnytte potentiale
Idéen med at danne det offentlig-private selskab, OPS, er, at få mulighed for at videreudvikle kommunens viden på park- og vejområdet, at opnå en bedre kapacitetsudnyttelse og sikre en effektiv drift at park- og vejopgaverne i kommunen. Samtidig vil selskabet have mulighed for at byde ind på opgaverne i andre kommuner og kunne udføre opgaver for private.

Den nye model for Park & Vej-virksomheden i Greve Kommune kommer, efter at det i august blev besluttet ikke at etablere et fælleskommunalt selskab på park- og vejområdet mellem de to kommuner Greve og Solrød. Samtidig var det klart, at der var et potentiale i at udvikle Park & Vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093