23948sdkhjf

Indvielse af eksempelbyggeri

Ringkøbing Svømmehal har fået nyt liv med en ombygning til 31,5 mio. kr. Nu er det så tid til den officielle indvielse, som fejres d. 1. december.
Der er ikke meget tilbage af den oprindelige Ringkøbing Svømmehal. I stedet er der kommet nogle moderne rammer, der tilsammen skaber en velfungerende og spændende svømmehal.

- Det har været en stor proces, men resultatet taler for sig selv. I efterårsferien var der kø for at få lov til at prøve de nye faciliteter, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Kristian Ahle.

Fritidssvømmere, børnefamilier og vilde vandhunde har siden efterårsferien kunne boltre sig i svømmehallens spritnye omgivelser. Og d. 1. december indvies svømmehallen så officielt. Det sker i tidsrummet kl. 11 til 14.

Ny aktivitet og liv
Den omfattende renovering er et resultat af Lokale- og Anlægsfondens initiativ "Nyt liv i gamle svømmehaller", der som navnet antyder vil hjælpe nedslidte, lukningstruede svømmehaller.

Ringkøbing Svømmehal er det første eksempel på, hvordan en gammel svømmehal kan moderniseres og tilpasses til moderne badegæster.

Renoveringen, som er finansieret af Ringkøbing-Skjern Kommune og Lokale- og Anlægsfonden, har omfattet bassinområdet, vandbehandling, delvist omklædningsrum og energifremmende foranstaltninger. Samtidig er der liftmulighed både til bassin og til det indskudte dæk – 2. etage – hvorfra der er den absolut bedste udsigt ud over fjorden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11