23948sdkhjf

Arkitektfirma jagter synergier efter sammenlægning

Rum Arkitekter har blandet kortene på ny efter samlingen af sine to kontorer på én fælles adresse. Fremover skal man være en tegnestue med lidt mere kant end hidtil.
Tilbage i marts måned besluttede Rum Arkitekter at forlade Vejle og samle alle aktiviteter i Horsens. Indtil da havde firmaet haft aktiviteter i begge byer.

Med sammenlægningen ønsker de fire partnere; Hanne Flø Stig, Karin Elbek, Anders Johansen og Tom Halling, at skabe en synergieffekt.

- Vi forfølger vor strategi om at skabe, vedligeholde og videreudvikle et videns miljø. Et godt og højt fagligt miljø. Vi blander kortene indenfor vore kompetencer og forretningsområder, og styrker den faglige udvikling, forklarer adm. direktør Hanne Flø Stig og fortsætter:

- Det har været vigtigt for os, at alle føler, at de nu starter i ”det nye Rum” på en frisk. Derfor er der synlige ændringer for alle på tegnestuen i Horsens. Allerede i trapperummet føler man, at man er kommet ind i en slags kreativt værksted, og på reolerne er der kommet nye farver, ligesom der er skabt et vist ’organiseret rod’ med sanselighed. Rum er blevet en tegnestue med lidt mere kant end hidtil – og det er bl.a. sket efter ønsker fra medarbejderne, siger hun.

Arkitektur, landskab og proces
Ifølge Hanne Flø Stig har Rum Arkitekter så at sige taget sin egen medicin, og hun understreger, at det har været en rigtig god proces, hvor alle har udvist stort engagement og taget ejerskab.

- Medarbejderne har virkelig haft en positiv tilgang til projektet. Alle har således både accepteret og været enige om strategien, som skal medvirke til at styrke det nye Rum. Vi er desuden overbeviste om, at den fælles kultur, som vil opstå i de nye rammer, gør virksomheden endnu mere attraktiv for dygtige medarbejdere, siger Hanne Flø Stig.

Medarbejderne på tegnestuen arbejder inden for virksomhedens tre hovedområder; ”arkitektur”, ”landskab” og ”proces”. Mange holder møder, fører tilsyn og løser opgaver ude hos kunderne, så med samlingen opnår man også at samle den gruppe af medarbejdere, der i højere grad er til stede og arbejder på tegnestuen – det kan styrke både faglighed og arbejdsglæde.

- Flere medarbejdere arbejder med projekter eller oplæg til konkurrencer, hvorfor det faglige miljø har stor betydning på resultatet – på kvaliteten. Vi skal vinde på kvaliteten mere end på geografien. Og her er det glædeligt, at flere af vore erhvervskunder i Vejle har givet udtryk for, at de fokuserer på fagligheden og kvaliteten af vores arbejde, frem for om adressen er i Horsens eller i Vejle, siger Hanne Flø Stig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097