23948sdkhjf

Nyt Om Navne: Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nyansættelser hos Alectia, Balslev, Brunsgaard, Keflico, Lemminkäinen og Orbicon.
Alectia
Hans Erik Nyfjord er ansat som brandrådgiver i Building-divisionen, hvor han skal beskæftige sig med rådgivning inden for brand og risk management. (Kilde: Børsen).

Balslev Rådgivende Ingeniører
Lars Holmegaard, 44 år, er ansat som ny salgs- og afdelingschef i Byggeri & Anlæg Vest med base på kontoret i Viborg.

Lars kommer senest fra en stilling som team- og markedschef/afdelingschef for Niras’ Herningkontor og har tidligere været regionschef i OBH-Gruppen med base i Ringkøbing.

Brunsgaard A/S
Erik H. Andresen, 42 år, er pr. 1. november 2012 ansat som intern konsulent hos Brunsgaard, hvor han skal være med til at forstærke og videreudvikle forskallingsafdelingen.

Keflico
Pr. 1. november 2012 er Kenneth H. Sand ansat som account manager og skal betjene industrikunder i Midtjylland, Sønderjylland og Fyn i samarbejde med den øvrige salgsafdeling.

Kenneth har en bred erfaring indenfor træbaserede pladeprodukter og hårdttræ fra inventar- og køkkenindustrien. Han er uddannet maskinsnedker og produktionsteknolog.

Lemminkäinen A/S
Peter Snog Nielsen er pr. 1. november 2012 udnævnt til afdelingschef for den danske specialafdeling, der bl.a. beskæftiger sig med fugtisolering og belægning af broer og parkeringsdæk.

Peter Snog Nielsen har været ansat i Lemminkäinen i 17 år og afløser 63-årige Palle Bisballe, der netop er fyldt 63 år, der efter eget ønske fortsætter som seniorkonsulent. (Kilde: Licitationen).

Orbicon
Brian Linde Poulsen, 33 år, er ansat som ingeniør i Natur og Plan, Aarhus, hvor han skal varetage anlægsprojektering og anlægsbudgettering på naturgenopretningsprojekter.

Brian Linde Poulsen har tidligere bl.a. været ansat hos Atkins Danmark A/S i afdelingen Projekt- og Byggeledelse (kilde: Børsen).

Henning Andresen, 56 år, er ansat som seniorkonsulent i afdelingen for Bygherrerådgivning, hvor han skal arbejde med udvikling, salg og rådgivning med bæredygtighed i fokus. Han har tidligere været ansat hos bl.a. Carl Bro Novo Nordisk Engineering og Dong Energy. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094