23948sdkhjf

Afskedigelser på vej hos Scandi Byg

Efter flere år med vækst må Løgstør-virksomheden nu tilpasse organisationen. Direktøren håber på, at nye ordrer kan vende billedet inden juleferien.
Tilbage i 2009 vandt Scandi Byg totalentreprisen på omkring 650 familieboliger, der skulle opføres i syv byer rundt om i landet efter KAB's projektkoncept "AlmenBolig+”.

Læs også: Kæmpeordre åbner nye muligheder for Scandi Byg

I næste måned slutter projektet, og da der ikke er nye store opgaver i ordrebogen, må Løgstør-virksomheden efter al sandsynlighed skille sig af med omkring en tredjedel af den cirka 200 mand store medarbejderstab.

Administrerende direktør Jesper Hoffmann bekræfter over for Nordjyske Medier, at virksomheden har varslet fyring af 60-80 medarbejdere, men han har dog endnu ikke afskrevet muligheden for, at situationen kan ændre sig frem mod jul.

- Vi håber selvfølgelig på, at vi kan kalde alle sammen og fortælle dem, at de godt kan rive den afskedigelse i stykker. Det arbejder vi på hver dag, og der er også tegn på i sol og måne, at det vil lykke for om ikke alle så i hvert fald en stor del, inden vi går på juleferie, siger Jesper Hoffmann til Nordjyske.

Scandi Byg forventer indtil videre et fald i omsætningen på omkring 25 procent i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094