23948sdkhjf

Pris til Morsø Specialinventar

Skive Tekniske Skole har kåret Årets Læreplads 2012. Prisen går i år til Morsø Specialinventar.
Alle landets lærlinge har hvert år mulighed for at indstille deres læreplads til Årets Læreplads. I første omgang kåres lokalt på landets erhvervsskoler, hvorefter de lokale vindere går videre til den nationale konkurrence om Årets Læreplads.

Morsø Specialinventar er indstillet af 19-årige Dennis Haugstrup Søndergaard, der er i lære som bygningssnedker. Han bor i Sundby og er aktuelt i gang med sit 3. hovedforløb på Skive Tekniske Skole, hvor han gennemfører den teoretiske del af uddannelsen. Dennis begrunder sin indstilling til Årets Læreplads med:

- Jeg ønsker at indstille min læreplads til Årets Læreplads 2012 fordi det er meget varierende arbejde, og jeg får lov til at tage del i alle arbejdsopgaverne på lige fod med svendene.

- Arbejdet består i opskæring, kantlimning, samling, maling og opstilling og montering hos kunden. Jeg får dermed lov til at tage del i alle faser i produktionen og kommer også ud og deltager ved montering og aflevering hos kunderne, så jeg føler firmaet har stor tillid til mig.

- Ledelsen og alle de ansatte er meget imødekommende og gør alt for at drage omsorg og være behjælpelige. Virksomhedens holdning er, at alle leverancer skal være 100 % i orden, og der gås ikke på kompromis. God læreplads som jeg kan anbefale.

Kåringen som Årets Læreplads fandt sted på Nykøbing-virksomheden fredag den 2. november, hvor direktøren for Skive Tekniske Skole, Ann K. Østergaard og uddannelseslederen for skolens snedkeruddannelser, Jacob Berg Nielsen var mødt frem for at hilse på Dennis, direktør Kurt Svane og Morsø Specialinventars 15 medarbejdere.

Morsø Specialinventar går videre til den nationale konkurrence om at blive kåret som national vinder af Årets Læreplads 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094