23948sdkhjf

Boligrøn vil have foden indenfor i Aarhus

Det almene boligselskab Boligrøns tanker om bæredygtigt byggeri ser ud til at have ramt rigtigt. Nu er blikket rettet mod de største kommuner, i særdeleshed Aarhus.
- Både i forhold til byggeri og udlejning gør vi det anderledes end den etablerede almene boligsektor. Vi indtænker bæredygtighed og klima-og miljørigtighed fra første færd, forklarer Karsten Nørkjær om det almene boligselskab Boligrøns grundtanker til Børsen.

Han er sammen med Vejles tidligere borgmester Flemming Christensen og advokat Erik Svanvig bagmand bag Boligrøn, der vil udfordre de eksisterende almene boligselskaber ved blandt andet at indtænke bæredygtighed i byggeriet.

Vil ind i Aarhus
Indtil videre står Boligrøn bag 150 boliger i Køge Kommune og snart er der flere på vej i Hedensted

Læs mere:Ungt byggefirma fortsætter fremdrift.

Selskabets officielle målsætning er at være repræsenteret i alle større byer i Danmark, og øverst på den liste står Aarhus:

- Der skal jo bygges rigtig mange ungdomsboliger i Aarhus de kommende år. Danmarks næststørste by udvikler sig mere og mere fra at have været en industriby til at blive en en uddannelsesby med behov for især ungdomsboliger. Og dem vil vi gerne være med til at opføre, siger Karsten Nørkjær til Børsen.

Han har nu planer om at byde, når Aarhus Kommune sætter gang i næste udbudsrunde på alment boligbyggeri for 2013-2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141