23948sdkhjf

Prøvehuse første skridt mod nyt feriecenter

Opførelsen af de første huse i hvad der med tiden skal blive et feriecenter i Søndervig med 300 boliger og vandland er nu i gang.
Tre prøvehuse skal give interesserede en idé om, hvad Søndervig Feriepark med tiden kan blive til med 300 ferieboliger og et vandland som centrale elementer.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Ny finansieringsmodel
Projektet har tidligere været hængt op på, at en storinvestor var klar til at skyde penge i projektet. Den model er nu opgivet, og i stedet vil man bygge husene i takt med at de bliver solgt:

- Vi har gået og ventet på »den rige onkel«, der skulle investere i projektet. Han er ikke kommet, så vi har besluttet at gå i gang nu. Det kan være, det tager fem år eller syv år eller mere. Men det kan vi leve med, bare der er økonomi i det, siger Keld Hansen, initiativtageren til feriecentret, til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Først badeland senere
Ifølge Keld Hansen er der tilladelse til at opføre 64 huse efterfulgt af en etape med yderlige 79 feriehuse. Først derefter er det et kommunalt krav, at der blandt andet skal bygges et badeland.

De tre prøvehuse ventes at stå klar til påsken i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125