23948sdkhjf

Nye daginstitutioner i Ullerslev og Herrested

Ombygningerne af henholdsvis den tidligere Herrested Skole og rådhuset i Ullerslev til nye institutioner er nået til rejsegilderne.
I Ullerslev ombygges det tidligere rådhus til en integreret daginstitution med 12-24 vuggestuepladser og op til 100 børnehavepladser. Faciliteterne skal også bruges af dagplejens Heldagslegestue. Projektet omfatter ligeledes indretning af den grund, som Ullerslev Rådhus ligger på, til legepladser og øvrige udearealer for daginstitutionen.

Ombygningen er i fuld gang, og det skal markeres, at der nu er rejst spær på tilbygningen. Derfor afholdes rejsegilde i dag den 26. oktober kl. 11.30 i Vibereden – den nye institutions navn - på Egevangsvej i Ullerslev.

Børnehavebørn rykker ind på skolen
Ombygningen af den tidligere Herrested Skole til en helt ny daginstitution med navnet Klatretræet er ligeledes kommet så langt, at der også her skal fejres rejsegilde. Det sker mandag den 29. oktober kl. 13 på byggepladsen på Odensevej i Ørbæk.

Herrested Skole ombygges til en integreret daginstitution med 12 vuggestuepladser og ca. 70 børnehavepladser. Projektet omfatter også en indretning af en del af grunden til legepladser og øvrige udearealer for daginstitutionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094