23948sdkhjf

Vinder af Fremtidens Forstad afsløres

Hvilket af de to arkitektteams, der udpeges som vinder af arkitektkonkurrencen om Søndermarken - Fremtidens Forstad, afsløres den 31. oktober i Vejle.
Vurderingen af de visionære bud for hvordan Søndermarken i Vejle kan udvikles til Fremtiden Forstad er nået til ende, og hvilket af de to teams der vinder arkitektkonkurrencen afsløres.

De to arkitektteams, som står bag budene på en innovativ og bæredygtig udvikling af Søndermarken, er:

• Transform i samarbejde med SLA, Grontmij og Social Action.

• Cobe i samarbejde med Kragh & Berglund, Esbensen Rådgivende Ingeniører, Sloth Møller, konsulent Hans Kristensen samt ICP.

Kom og se vinderforslaget og de mange visioner for Søndermarkens fremtid onsdag den 31. oktober 2012 kl. 12.30-14.30 i AAB’s Kvartershus, Løget Høj 2, 7100 Vejle.

Om arkitektkonkurrencen
Konkurrencen er udskrevet af Realdania og Vejle Kommune i samarbejde med Boligforeningen AAB og BolivVejle. Konkurrencen skal skabe debat om fremtiden for forstæderne i Danmark og vise visioner for Søndermarkens udvikling.

Konkurrencen har fokuseret på fire temaer: Arkitektoniske visioner for fremtidens forstad, naturområde som magnet for oplevelser, Grønlandsvej - velkomst til en dynamisk forstad og Vejle, og mangfoldig og levende forstad- udvikling af kultur og erhverv.

Læs mere: To teams dyster om Vejle-projekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125