23948sdkhjf

HusCompagniet vil købe jord

Typehusgiganten jagter attraktive grunde over hele landet. Idéen er at udvikle boligområder med op til 40 enheder.
Stigende efterspørgsel på byggegrunde med god beliggenhed til den rigtige pris får nu HusCompagniet til at søsætte en ny investeringsplan.

Selskabet mærker en begyndende mangel på velbeliggende grunde til den rette pris – især i nærheden af de større byer. Godt nok er der masser af byggegrunde på markedet, men problemet er, at prissætningen på byggegrunde generelt er for høj. Det siger adm. direktør Steffen Baungaard til dagbladet Børsen:

- Især de grunde, som bankerne, kommunerne og også Finansiel Stabilitet ligger inde med, er generelt for dyre. Mange udbydere har ikke indset, at priserne på deres jord burde ligge på det halve efter finanskrisen. Vi når aldrig op på samme prisniveau som i 2006. Hvis man som udbyder tror det, så kan man få lov til at være jordbesidder i rigtig mange år, forklarer han.

HusCompagniet har for nyligt haft succes med at sælge huse på en udstykning i Aalborg-forstaden Svenstrup, og aktuelt er der godt gang i salget af huse på en udstykning i Ullerød Byen ved Hillerød.

- Vi ser gode muligheder for at finde huskøbere og udvikle steder, hvor vi satser på byggeri af op til 40 enheder, siger Steffen Baungaard til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109