23948sdkhjf

Stor interesse for VVS’13

Knap syv måneder før fagmessen VVS’13 til april afholdes i Odense Congress Center, er næsten 90 procent af det samlede udstillingsareal besat.
Energirenovering, solceller, jordvarme, varmepumper og vandbesparende systemer. Det er løsninger, som stort set alle efterspørger. Og VVS branchens producenter, importører og grossister har forstået signalet.

Her knap syv måneder før fagmessen VVS’13 i april slår portene op i Odense Congress Center, er næsten 90 procent af det samlede udstillingsareal revet væk.

Branchen bakker op
På fagmessen får de besøgende præsenteret de nyeste løsninger, så de kan imødekomme de ønsker og krav som kommer fra det brede marked.

- Jeg er naturligvis glad for den store tilslutning, der er til fagmessen. Det viser, at de fine resultater fra sidste messe, hvor 94 procent var tilfredse med deres deltagelse på VVS-messen, er noget branchen vægter højt og kan slutte op om, siger messechef Krista Kristensen, Odense Congress Center.

130 har allerede sikret sig en stand
VVS’13 arrangeres i tæt samarbejde med VVS og EL-tekniske Leverandørers Brancheforening (VELTEK) og Dansk Energi Brancheforening (DEBRA) samt repræsentanter fra førende virksomheder som Oras, Danfoss, Solar, Milton, Megatherm, Geberit, Uponor og DS Håndværk & Industri.

I 2011 deltog 181 virksomheder i udstillingen, og på nuværende tidspunkt har 130 sikret sig plads til næste år. I forhold til 2011 er der en klar tendens til, at virksomhederne bruger flere kræfter på udstillingen. Det gennemsnitlige standareal er eksempelvis forøget med otte kvadratmeter.

VVS’13 er en fagmesse og udstillerne kan se frem til at kunne præsentere det sidste nye inden for ”Energirenovering” – der vil være messens gennemgående tema- overfor de ca. 8.000 fagfolk, der traditionelt besøger VVS-messen.

VVS’13, der holdes i dagene fra den 17. til 19. april 2013, er den 10. VVS-messe i Odense Congress Center.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.328