23948sdkhjf

Nyt skaterareal i Kolding

Projektforslaget til det nye skaterareal i Kolding City ligger nu klar. 550 m² skaterareal støbt i beton midt i Kolding centrum er det blevet til.
I august vedtog Kolding Byråd, at der skulle udarbejdes en bylivsstrategi for Kolding bymidte. Et nyt skaterareal er et af flere igangværende initiativer i Kolding, som tænkes ind i arbejdet med strategien.

Skaterparken kommer til at ligge mellem busgaden i Brostræde og p-pladsen ved Klostergade, hvor der i dag er et grønt område.

Samarbejde sikrer forståelse
De unge skatere i Kolding har været med til at bestemme arealets udformning. I workshops har de gennem dialog og billedmateriale peget på hvilke elementer, der har været vigtige for dem, at det nye skater areal indeholder.

Mona Bruun Enevoldsen er glad for forløbet omkring tilblivelsen af projektforslaget og samarbejdet med tegnestuen GBL og Pivotech:

- Jeg er glad for, vi har haft kompetente samarbejdspartnere på banen, der virkelig forstod, hvad skaterne ville have. Som indforstået skater havde Lukas fra Pivotech helt styr på skaternes ønsker omkring gabs, banks, curbs osv, med et smil tilføjer hun:

- Jeg må indrømme, at jeg selv til tider følte, at jeg var havnet på en anden planet med alle deres skaterudtryk, men så er det jo godt, der er andre, der har helt styr på det.

Klar til maj 2013
Skaterarealet vil blive afskærmet både ud mod p-pladsen og busgaden, så der ikke kommer skateboards flyvende ud i de parkerede biler, kørende busser eller fodgængere. Op af hegnet vil der udvalgte steder blive plantet klatreplanter.

Rydning af arealet og jordarbejdet forventes at gå i gang sidst i november, mens støbningen af beton venter til marts, så frosten ikke driller. Hvis alt går efter planen vil skaterarealet stå klar til indvielse midt i maj 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094