23948sdkhjf

JCN Bolig og NPV sammen om endnu et projekt

Syv punkthuse i tre etager med i alt 34 boliger og en café er seneste skud på stammen i JCN og NPV's samarbejde

Projektudvikleren NPV har underskrevet endnu en kontrakt med totalentreprenøren JCN Bolig. 

Denne gang er det på ThurinerHusene, et projekt med syv punkthuse i tre etager med i alt 34 boliger og en café. 

Boligerne, der alle har udsigt ud over Svendborgsund, ligger i direkte forbindelse med Gambøt Lystbådehavn på Thurø. Alle boligerne svanemærkes, oplyser parterne i en fælles pressemeddelelse.

Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Byggeriet i Det Sydfynske Øhav kommer i forlængelse af aftaler mellem duoen om opførelse af Sydhavnsgade i København og Gammelhavn i Vejle.

Tæt samarbejde

– Vi arbejder med projekterne i fællesskab, hvor vi med en åben kalkulation, som en fast bestanddel, arbejder os fra et kvalificeret overslag til en gennemregnet og dokumenteret detailkalkulation, udtaler direktør for salg og udvikling hos JCN Bolig, Lars Adamsen, i pressemeddelelsen.

NPV har udviklet projektet, som løbende er bearbejdet og optimeret. Man står nu med et bygbart projekt, der kan opføres inden for de økonomiske rammer.

– I en tid, hvor det på grund af prisstigninger og finansiel turbulens i markedet har været svært at få sagerne til at hænge sammen, er vi helt afhængige af det tætte samarbejde og den store åbenhed, udtaler direktør og COO hos NPV, Kim Lang Sørensen, og fortsætter:

– Specielt optimeringer af konstruktioner og teknik har gjort, at vi kan nå i mål uden at røre ved den i øvrigt flotte arkitektur.

Projektet på Thurø er planlagt til at have 1. spadestik i sommeren 2023 og skal endeligt afleveres til nye beboere i 3. kvartal 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11