23948sdkhjf

HusCompagniet hædret for sjællandsk vækst

Typehusproducenten er blevet kåret som årets mest lønsomme Gazelle i Region Sjælland. Fremgangen er blandt andet sikret gennem opdyrkning af et nyt nichemarked.
Hotel Scandic Copenhagen dannede rammen, da Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) torsdag overrakte prisen til adm. direktør Steffen Baungaard og direktør Martin Ravn-Nielsen ved Dagbladet Børsens kåring af årets Gazeller i København.

Det er HusCompagniets stærke resultater inden for husbyggeriet på Sjælland, der i år har sikret selskabet en topposition, og direktør Martin Ravn-Nielsen ser prisen som en stor anerkendelse af de resultater, som HusCompagniets team på Sjælland har skabt de seneste år. Her har selskabet formået at vokse markant, og samtidig er det lykkedes at sikre en solid indtjening i et særdeles svært bygge- og boligmarked.

- Vi er enormt stolte af denne pris, der er resultatet af den imponerende indsats, som alle i teamet på Sjælland har leveret for at nå vores ambitiøse målsætninger. Gazellen er det ultimative bevis på, at vi har gjort tingene rigtigt og angrebet husbyggeriet på rette vis, selv om de seneste år har været vanskelige i byggeriet, siger Martin Ravn-Nielsen, der sammen med adm. direktør Steffen Baungaard fik overrakt Gazelle-statuen af statsministeren foran 500 tilhørere i København.

Målet er 900 huse i 2013
HusCompagniets succes på Sjælland er, ud over traditionelt byggeri af nye huse på tomme byggegrunde, skabt via et helt nyt nichemarked. De senere år har selskabet nemlig oplevet stor interesse blandt boligejerne for at rive de gamle, energislugende huse ned og erstatte dem med et nyopført og mere energivenligt hus. Økonomien ved at rive den gamle bolig ned og bygge nyt er nu blevet så god, at omkring 80 pct. af HusCompagniets huse på Sjælland i år bygges efter nedrivning af den gamle bolig.

Og da selskabet også har store forventninger til dette marked fremover – ikke mindst omkring København – har selskabet også netop lanceret en ny serie huse, der tilbyder en mere minimalistisk byggestil i både et, halvandet og to plan.

- Vi har valgt at udvide vores produktpalet med nye hustyper, fordi vi oplever en stærkt stigende interesse hos kunderne omkring hovedstaden for at erstatte ældre parcelhuse med huse i flere plan. Og trenden går uden tvivl imod både det strømlinede udtryk i arkitekturen samt de klassiske linjer i eksempelvis murermester-stilen, siger Martin Ravn-Nielsen.

De store forventninger til nedrivningsmarkedet har ligeledes fået selskabet til at åbne en ny afdeling i Lyngby, der skal fokusere på husmarkedet omkring hovedstaden. HusCompagniet forventer at opføre omkring 800 nye huse i år og har ambitioner om at løfte det tal til 900 nye boliger næste år i Danmark, Sverige og på det nyåbnede marked i Tyskland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095