23948sdkhjf

Nye faciliteter til Aarhus Tech

Med opførelsen af en ny multihal kan Aarhus Tech tilbyde nogle af landet bedste faciliteter til undervisning inden for bygge- og anlægsområdet. Hallen er netop indviet.
Aarhus Tech har samlet alle byggeuddannelserne på Halmstadgade 6 og har i den forbindelse opført en ny multihal på 1500 m².

Hallen blev indviet fredag den 12. oktober kl. 13, og skolen forbedrer dermed rammerne for sine uddannelser betydeligt.

- Den nye multihal betyder, at Aarhus Tech kan tilbyde nogle af landet bedste faciliteter til undervisning inden for bygge- og anlægsområdet. Hallen er multianvendelig, så den kan bruges på tværs af uddannelserne i center for byggeri, siger uddannelseschef Lotte Kruse.

En del af multihallen har et underlag af sand for at skabe rum for struktøruddannelsen og kloakkurser, mens en anden del af hallen har et fast underlag beregnet til andre uddannelsesaktiviteter. Teorilokalerne er udstyret med elektroniske tavler og det nyeste it-udstyr. Med sit åbne læringsmiljø og sin fleksible og moderne indretning er halen indrettet til at imødekomme alle tænkelige krav til moderne undervisning.

Ved indvielsen var der både mulighed for at se de nye faciliteter og møde leverandører fra branchen; herunder Carl Ras, Wawin, Peri, Grundfos, Løwener, Makita og Micro Fyn. Desuden kunne de besøgende se nærmere på nogle af de flotte opgaver, som eleverne netop har arbejdet med ved de regionale Skills-mesterskaber, som blev afgjort i Herning i sidste uge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078