23948sdkhjf

A. Enggaard nærmere 20.000 m² centerbyggeri

Et nyt butikscenter i Holstebro midtby er kommet et stort skridt nærmere. Holstebro Kommune har solgt grunden i Enghaven til entreprenør- og byggefirmaet A. Enggaard A/S.
Den 11. oktober satte Holstebros borgmester H. C. Østerby sin underskrift på salget af en stor byggegrund i Enghaven midt i Holstebro. Køberen er entreprenør- og byggefirmaet A. Enggaard A/S.

Dermed er et nyt center på 20.000 m² og med ca. 50 butikker kommet et stort skridt nærmere på at blive realiseret. I tilknytning til butikscentret er det planen at opføre 8.000 m² til bolig og erhverv.

Skitser klar indenfor nogle uger
Nu går A. Enggaard og deres partner braaten+pedersen, som har specialiseret sig i at udvikle shoppingcentre, videre med konceptet for butikscentret. I løbet af nogle uger er de klar med de første skitser og modeller.

- Det bliver rigtig spændende at følge projektet videre frem, og jeg glæder mig til at se de konkrete forslag inden længe. Centret er et kæmpe bidrag til udviklingen i byen og gør Holstebro endnu mere attraktiv at bosætte sig i. Og det konsoliderer byens status som landsdelens ubestridte handelshovedstad, siger borgmester H. C. Østerby.

A. Enggaard og braaten+pedersen samarbejder med arkitektfirmaerne Atra Arkitekter A/S fra Holstebro og Årstiderne Arkitekter fra Silkeborg om at etablere butikscentret
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094