23948sdkhjf

Nyt ejerskab og ledelse i Jamas

Direktør i Jamas A/S, der blandt andet importerer entreprenørmaskiner, Jakob Stausholm, forlader posten ved årets udgang.
Jamas har været igennem nogle udfordrende år under skiftende ejerskab og ledelse. I den periode har direktør Jakob Stausholm medvirket positivt til at styre virksomheden.

I april 2012 overtog Mezzanin A/S så Jamas, og det står nu klart, at den nuværende direktør forlader posten ved årets udgang.

- Efter integrering af den nye ejers struktur, samt et godt samarbejde i det første halve år, kan Jakob nu se sin mulighed for at overlade virksomheden til undertegnede og dermed genoptage sit virke indenfor finansiel virksomhed. Derfor har Jakob opsagt sin stilling som administrerende direktør og stopper hos Jamas den 31. december 2012, skriver bestyrelsesformand Leif Tullberg i en pressemeddelelse.

Leif Tullberg overtage den daglige ledelse, når Jakob Stausholm ved årsskiftet forlader direktørposten.

Igang med rekrutteringsprocessen
- Med det nye ejerskab og ledelse, samt styrket kapitalgrundlag, er Jamas klar til at se fremad og siden Mezzanin overtagelse i april 2012 har en omstillingsproces pågået, blandt andet med forstærkning af salgssiden samt samling af de sjællandske aktiviteter i Kalundborg, oplyser Leif Tullberg.

Bestyrelsen vil nu igangsætte en rekrutteringsproces og det forventes at en ny direktør vil overtage ledelsen af Jamas i primo 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079