23948sdkhjf

Intet rådhusbyggeri i Syddjurs

Et flertal i Syddjurs byråd er enige om at bruge 38 mio. kr. til forbedringer på administrationsbygningerne i Ebeltoft og Hornslet frem for at bygge nyt rådhus til større millionbeløb.
Ved et ekstraordinært byrådsmøde nåede Syddjurs byråd til enighed om at arbejde med to eksisterende rådhuse i Ebeltoft og Hornslet, fremfor at bygge nyt

Med rådhusbeslutningen kom samtidig en af de vigtigste forudsætninger for kommunens budget 2013 på plads. I forlængelse af den beslutning indebærer det nye budgetforlig, at administrationen skal rummes i de to rådshuse, Ebeltoft Bibliotek flytter ind til byen, biblioteket i Kolind opføres i forbindelse med bygning af Byens Hus og at kulturhuset Hotellet i Rønde kan renoveres.

I budgettet er afsat 11,6 mio. kr. og 26,4 mio. kr. til om- og tilbygninger i administrationsbygningerne i henholdsvis Hornslet og Ebeltoft.

- Jeg er glad for, at vi i en svær økonomisk situation, har kunnet indgå et bredt forlig, som løser en lang række af de anlægsproblemer vi har haft de sidste år. Forliget sætter det endelige punktum i rådhusdiskussionen og løser desuden udfordringen med bibliotekerne i Ebeltoft og Kolind samt Hotellet i Rønde, udtaler borgmester Kirstine Bille.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093