23948sdkhjf

Raunstrup er gået 18 meter under jorden

Entreprenørfirmaet er i gang med opførelsen af den nye kræftrådgivning i Vejle. Byggesagen er udvidet med etableringen af en elevator og tunnel til det eksisterende sygehus.
Byggeriet ved kræftrådgivningscenter ved Vejle Sygehus kaldet 'Livsrum' blev sat i gang i juni i år på Beriderbakken 9 i Vejle.

Arbejdet med elevatoren og tunnelforbindelsen betyder etablering af det dybeste hul i området på 18 meter målt fra den nærliggende vej til bunden af elevatorgruben. Det oplyser Raunstrup på sin hjemmeside.

Det betyder trængsel på den smalle byggeplads og stiller store krav til maskinførernes færdigheder.

Syv 'Livsrum' landet over
Raunstrup vandt sammen med arkitektfirmaet Argency og ingeniørfirmaet Hundsbæk og Henriksen totalentreprisekonkurrencen med en byggesum på 24,3 mio. kr. tilbage i marts måned.

Bygningen er i flere planer og får en solfyldt tagterrasse øverst. I centeret vil der være rum til samvær i fællesarealerne og eftertanke i et roligt hjørne.

Allerede i sommeren 2013 forventer vi, at Kræftens Bekæmpelses og Vejle Sygehus kan byde kræftpatienter og pårørende velkommen i kræftrådgivningen og det palliative rehabiliteringscenter.

'Livsrum'-projektet omfatter i alt syv byggerier, og Vejle er det tredje i rækken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109