23948sdkhjf

Brandisolering af arkitektonisk perle

Konkurs hos en kollega betyder, at City Lak A/S på egen hånd skal brandisolere Musikkens Hus i Aalborg. Opgaven er så stor, at virksomheden fra Middelfart har udvidet medarbejderstaben med fem mand.
Et enestående byggeri tager netop nu form ved Aalborgs centrale havnefront ud mod Limfjorden. Det er Musikkens Hus i Nordjylland, som utvivlsom vil blive Nordjyllands nye musikalske og arkitektoniske vartegn.

Byggeriet blev indledt i maj 2010 og forventes klar til ibrugtagning i sommeren 2013, hvor både Det Jyske Musikkonservatorium, Institut for Musik under Aalborg Universitet og Aalborg Symfoniorkester vil få fast adresse. Derudover vil Musikkens Hus blive centrum for en mangfoldighed af musikalske og kulturelle aktiviteter.

City Lak A/S havde i første omgang valgt at dele entreprisen med et nordjysk firma, som skulle forestå de brandisolerings- og brandmalingsopgaver, der kun kunne løses på stedet. Men da firmaet efterfølgende bukkede under for finanskrisen, fik Middelfart-virksomheden en uventet – men alligevel kærkommen – lejlighed til at demonstrere sine egne evner ’on location’ i den anden ende af landet.

- Den tanke havde vi barslet med et stykke tid, og nu blev det altså virkelighed, før vi havde ventet det. Derfor har vi allerede nu udvidet medarbejderstaben med fem mand, og flere vil komme til i takt med efterspørgslen på vores nye forretningsområde. Musikkens Hus i Nordjylland er det første større projekt, hvor vi for alvor kan bevise, at vi også har kompetencerne til at håndtere store opgaver ’on location’, siger direktør Karl Aage Nielsen.

Kilde: City Lak A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078