23948sdkhjf

Randers-installatør forbereder stadionudvidelse

John Dreyer A/S står for at flytte en stor elektronisk storskærm inden færdiggørelsen af stadion-projektet i Randers, nordtribunen på AutoC Park, for alvor kan gå i gang.
- Storskærmen består af 30 moduler på hver en kvadratmeter. Den skal flyttes til modsatte ende af stadion, hvor smeden er ved at gøre klar til at sætte den op, forklarer Torben Herløv fra el-installatør John Dreyer til amtsavisen.dk om firmaets arbejde på stadion i Randers.

Elektrikerne gik mandag i gang med arbejdet, som blandt andet indebærer at afbryde strøm, fjerne højtalere og ikke mindst tage storskærmen ned.

Nedbrydning i gang i dag
Demontering og flytning af storskærmen tager tre dages tid, og til amtsavisen.dk forklarer Torben Herløv, at man håber at kunne hejse den væk i ét løft.

Stadionfærdiggørelsen i Randers koster ca 55 mio. kr., og et team bestående af Einar Kornerup - Jylland, Friis & Moltke og Grontmij, skal stå for opførelsen af den nye nordtribune på AutoC Park Randers.

Arbejdet med at nedbryde den eksisterende tribune ventes at kunne gå i gang så snart storskærmen er flyttet, hvilket skulle kunne ske allerede i dag tirsdag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078