23948sdkhjf

Bastian Gruppen går ud af huset

Efter flere år som bygherrerådgiver på egne projekter, tilbyder Bastian Gruppen i Horsens nu også bygherrerådgivning 'ud af huset'.
Bastian Gruppens bygherrerådgivning varetages til daglig af Olav Holst Hansen, projektchef med mere end 25 års erfaring i byggebranchen som rådgivende ingeniør, tegnestueleder, bygherre og bygherrerådgiver.

Olav Holst Hansen forklarer, at Bastian Gruppen i to år har virket som bygherrerådgiver for Boligselskabet Domea, hvor fem projekter på i alt 18.000 m² etageareal og 192 almennyttige boliger, er gennemført.

-Vi er et bindeled mellem bygherre og entreprenør – vi er bygherrens ”forlængede arm” ude på byggepladsen. Og det er vi 100 %. Fra opgavens start skal målet med projektet defineres meget præcist, siger Olav Holst Hansen.

Bred vifte af opgaver
De projekter, der er gennemført for Domea, er ”Emil Møllers Gård” på Emil Møllers Gade 43 og 45, ”Sixtus” på Ryesgade 5 og ”Lille Manhattan” på Jyllandsgade 55 og 57.

Bastian Gruppen har været bygherrerådgiver i eget regi bl.a. på projekterne ”Ungdomsbyen Kamtjatka” i centrum af Horsens, Caripo Biler samt kontor- og butikshus - og Jobcenter Horsens. Desuden omfattende ombygning af fabrikken ”Bastian”, tidligere Kirks Telefonfabrikker til eksklusive erhvervslejemål.

Virksomheden tilbyder sin bygherrerådgivning indenfor bl.a. projektudvikling, udarbejdelse af byggeprogram, udbud og kontrahering samt økonomistyring og projektledelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08