23948sdkhjf

Hillerød udvides med en fjerdedel

Med et nyt hospital, en ny S-togsstation og byudviklingsprojekter, der skal cementerer Hillerøds status som Nordsjællands hjerte, er rammerne ved at blive lagt for byens udvikling.
Mod syd ventes Hillerøds areal at blive udvidet med op mod en fjerdedel i takt med, at store projekter som det nye sygehus realiseres. Og det vil få stor betydning for de næste mange års udvikling af kommunen.

- Det er et meget stort og spændende projekt, vi står overfor. Det er sjældent at man får mulighed for at udbygge så stort et område, og vi har nogle helt unikke muligheder med det nye hospital og den nye station. Vi står foran nogle meget spændende år, siger Borgmester Kirsten Jensen.

Nu hvor Hillerøds største udviklingsprojekt begynder, ønsker man at inddrage så mange synspunkter som muligt.

Hvordan skal bydelen udvikles? Hvilke værdier skal den nye bydel præges af. Hvem skal bo her? Hvem skal arbejde der? Hvad skal den kendes på. Det skal en vision for bydelen give svaret på, og til det ønsker man input.

Hillerød Kommune inviterer derfor til borgerworkshop om udarbejdelsen af en vision for området syd for Hillerød torsdag den 11. oktober 2012 kl. 17.00 - 19.00 i byrådssalen/kantinen på Hillerød Rådhus.

Læs mere på: www.hillerod.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078