23948sdkhjf

Ny direktør gør comeback i Stark

Peter Pedersen er ny trælastdirektør hos Stark Hillerød. Han kommer fra et tilsvarende job hos konkurrenten Bygma, men har tidligere tilbragt 28 år i Stark-koncernen

Det er et kendt ansigt, der fra årsskiftet har indtaget jobbet som trælastdirektør i Stark Hillerød. Peter Pedersen kommer fra en tilsvarende stilling hos konkurrenten Bygma, men kan altså siges at vende hjem i sin nye stilling. Tidligere har arbejdet hele 28 år i Stark, heraf fem år i Stark Hillerød.

- Der er et stort potentiale i Hillerød og resten af Nordsjælland i det hele taget, for eksempel med byggeri af Nyt Hospital Nordsjælland og andre store projekter. Det giver nogle spændende muligheder for at udvikle forretningen sammen med fagligt dygtige medarbejdere, siger Peter Pedersen i en pressemeddelelse om sin nye opgave.

Peter Pedersen fremhæver kundeservice som en nøgleord. Han har store ambitioner om at lede en forretning, der skal være garant for branchens mest effektive leveringsservice af varer og byggematerialer. 

Derudover vil have af Stark Hillerød skal emme af faglighed og ekspertise.

- Det skal være nemt for håndværkerne at handle i Stark, og vi skal tilbyde dem den bedst mulige rådgivning om alt fra byggeri til valg af materialer, så de oplever, at vi styrker deres forretning, siger Peter Pedersen.

Stort lokalt netværk

Han bringer selv mange års erfaring fra branchen og et omfattende, lokalt netværk med til jobbet som trælastdirektør.

- Jeg har efterhånden været mange år i branchen, og de seneste ti år her i Hillerød. Derfor kender jeg mange af vores kunder og de lokale forhold rigtig godt. Den viden skal naturligvis bruges til at hjælpe og servicere dem så godt som overhovedet muligt, fortæller han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11