23948sdkhjf

Østsjællandsk entreprenør sikrer rammerne for 770 elever

Ravnholm Skole i Nærum og Søholmskolen i Birkerød står foran en større renovering og ombygning, så de om godt et år kan byde de ældste elever indenfor i nye, moderne læringsmiljøer.

Entreprenørfirmaet Elindco i Jylling har vundet hovedentreprisen for Rudersdal Kommune.

På både Søholmskolen og Ravnholm Skole er udskolingseleverne i dag fordelt på begge skolers to afdelinger. Med byggerierne indrettes nye læringsmiljøer til de to skolers udskolingselever. For Søholmskolen betyder det, at udskolingseleverne samles på afdeling Toftevang med fire spor og plads til op til 440 elever, og for Ravnholm Skole samles udskolingseleverne på afdeling Nærum med fire spor og plads til op til 330 elever.

Indretningen af udskolingsmiljøerne gør op med de traditionelle klasselokaler og bygger på det, Rudersdal Kommune betegner en campus-struktur med fire åbne fagområder for henholdsvis de matematiske-naturfaglige fag, de humanistiske fag og værkstedsområde. Der bliver et område til fremmedsprogsundervisning, et til madlavning, og de udendørs aktivitets- og læringsmiljøer i tilknytning til udskolingen bliver moderniseret.

Renoveringen af skolerne indebærer ud over en forbedring af skolernes indvendige fysiske- og indeklima mæssige rammer, også en opgradering af de udvendige anlæg, der bidrager til at understøtte elevernes aktive deltagelse i deres læring ved at forbinde skolens indvendige og udvendige læringsmiljøer.

Entreprisesummen ligger ifølge platformen til overvågning af byggeprojekter og udbud, Projektagenten, på anslået 69,9 mio. kr.

På Søholmskolen begynder byggeriet i starten af februar 2023 og forventes færdigt ved udgangen af 2023. Ravnholm Skoles ombygning indledes i starten af marts 2023 og forventes klar i begyndelsen af 2024.

De prækvalificerede til ombygning af Ravnholm Skole og Søholmskolen

Byggeprojekterne med renovering- og ombygning af Nærum / Ravnholm Skole- og Toftevang / Søholmskolen har været i udbud siden april 2022, og valget af entreprenør er truffet ud fra tildelingskriteriet ”Bedste forhold mellem pris og kvalitet”.

Til hovedentreprisen havde Rudersdal Kommune fem prækvalificerede:

  • Skou Gruppen
  • BNS
  • Jønsson Entreprise
  • Juul & Nielsen
  • Elindco (vinder)

Kilde: Projektagenten.dk og Rudersdal Kommune

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111