23948sdkhjf

Milliardprojekt med 459 boliger

Margretheholm i København er i hastig udvikling, og i de kommende år udvides området med et stort antal boliger. Vandkunsten er arkitekt på projektet, som bærer navnet "Udsigten".
Holmen er blevet et eftertragtet boligområde, og i forsommeren solgte Sjælsø boligprojektet ”Udsigten” til PKA og Topdanmark for ca. 1 mia. kr.

Projektet, der har Vandkunsten som arkitekt, er på ca. 45.000 m² og omfatter 459 boliger, fordelt på seks boligblokke i syv etager.

CG Jensen har sikret sig råhusentreprisen, som omfatter spuns og pæleramning, jord-, beton-, murerarbejde og elementmontage. Entreprisen omfatter bl.a. udgravning for fundamenter, elevator- og trappegruber og støbning af fundamenter og terrændæk. CG Jensen leverer og monterer alle betonelementer. Vi udfører indvendige lette vægge af letklinkerbeton samt skalmur og monterer præfabrikerede badeværelseskabiner.

Til facaden anvendes mørke mursten og indfarvede hvide betonelementer. Sidstnævnte med nordjyske Ambercon som leverandør

Lejlighederne i den første af de seks boligblokke ventes at stå klar til indflytning i foråret 2014.

Margretheholm er en del af Holmen, som fra 1690 til 1993 har været hovedbase for den danske flåde. Efter nedlæggelsen af flådestationen i 1993 er området blevet renoveret og nye boliger er kommet til.

Sjælsø har gennem det sidste år har opført rækkehuse på området, hvor de første beboere allerede er flyttet ind. Læs mere i artiklen: Præfabrikerede boliger skyder op på Amager
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078