23948sdkhjf

Fremtidssikret renovering af Sundskolen

De kommende fire år vil der blive gennemført en omfattende renovering af Sundskolen i Faaborg. Der er afsat mere end 50 mio. kr. til projektet.
Den omfattende renovering af Sundskolen, som skal gøre den til en top-moderne institution, omfatter stort set hele skolen med hovedvægt på lokaler og faglokaler.

De mere end 50 mio. kr., der investeres i projektet, er del af det nyligt indgåede budgetforlig for 2013 i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Fremtidens skole
I forbindelse med budgetforliget for 2012 besluttede politikerne at udskyde en allerede planlagt renovering i Sundskolen på grund af et faldende elevtal på skolerne i Faaborg-området og overvejelser blandt skoleledelser og skolebestyrelser om, hvordan man skulle tackle dette. Dette affødte en grundig dialog mellem lærere, forældre og skolebestyrelser i samarbejde med Børne- og Undervisningsudvalget.

Processen om fremtidens skole i Faaborg fandt sted i løbet af foråret 2012. Her har Fagsekretariatet for Undervisning sammen med repræsentanter fra skolebestyrelserne og skolerne forholdt sig til udfordringerne med et faldende elevtal og behovet for renovering af skolerne i området.

I foråret fik Børne- og Undervisningsudvalget præsenteret gruppens tanker om fremtidens skole i Faaborg-området – og siden har også kommunalbestyrelsen fået en præsentation.

Ambitionsniveauet er hævet
Med budgetforliget for 2013 er der skruet op for ambitionsniveauet i forhold til renoveringen af Sundskolen, idet der er afsat lidt mere end 50 mio. kr. over de kommende 4 år.

Beløbet fordeler sig med 2,5 mio. kr. i 2013, 11,1 mio. kr. i 2014, 32,5 mio. kr. i 2015 samt 4,8 mio. kr. i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078