23948sdkhjf

Udvikler klar med tredje boligprojekt i Vordingborg

Valdemarsgård er navnet på 51 lejeboliger, der opføres tæt ved Vordingborg centrum.

Det er ejendomsudvikleren Maycon, der står bag boligprojekt, som i løbet af 2023 spirer frem ved Valdemarsgade ved indgangen til Vordingborg centrum.

– Vi er vant til at arbejde godt sammen med mange af Danmarks kommuner. Men vi kan ikke lade være med at fremhæve, at der kun går syv måneder før lokalplanen kan være godkendt, siger direktør hos Maycon, Anders Mayland, om modtagelsen af projektplanerne i pressemeddelelsen.

– Den korte behandlingstid medfører, at vi allerede nu kan gå videre til step to, hvor vi indleder forhandlinger med udvalgte samarbejdspartnere, så vi formentlig vil være klar til at tage første spadestik ultimo 2023, fortsætter han.

Boligområdet Valdemarsgård består af længehuse, der danner gårdrum, ligesom der opføres desuden et orangeri. Der bliver også små private haver, terrasser og altaner.

– Vi opfører en rumdannende bebyggelse med beplantning, som deler grunden mellem nord og syd. Valdemarsgård opføres i tre etager. Dermed understreges den bymæssige beliggenhed, forklarer Anders Mayland

115 andre boliger i byen

Foruden Valdemarsgård har Maycon to andre projektet i gang i Vordingborg: Marina Husene og Havnefronten.

Marina Husene opføres på Færgegårdsvej. Her går man i gang med at realisere 2. etape af Marina Husene, der kommer til at bestå af 63 lejligheder fordelt i tre punkthuse.

Havnefronten på Farøvej tæller 52 lejeboliger og café i stueetagen. Her er man i gang med tilbudsfasen, hvor de enkelte tilbud vurderes i takt med, at man modtager dem fra potentielle samarbejdspartnere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109