23948sdkhjf

Et spadestik til flere milliarder

Tirsdag formiddag tog regionsrådsformand Bent Hansen første spadestik til byggeriet af DNV-Gødstrup, Det Nye Hospital i Vest, som bliver på ca. 129.000 m².
Regionsrådsformand Bent Hansen havde fornøjelsen og sekunderet af borgmester H. C. Østerby, Holstebro, borgmester Lars Krarup, Herning, borgmester Carsten Kismeyer, Ikast-Brande og social- og sundheds udvalgsformand fra Bent Brodersen, Ringkøbing-Skjern, kaldte regionsrådsformanden spadestikket for en mærkedag for hele midt og vestjylland.

På vegne af hospitalsledelsen i Vest takkede chefsygeplejerske Ida Götke regionsrådet for at have fået opgaven med at stå for bygningen af det nye hospital:

- Det er en opgave af format og det er en gave! Vi lover at vi fortsat vil gøre os stor umage med at ambitioner og forventninger bliver indfriet, sagde chefsygeplejersken.

DNV-Gødstrups samlede areal er ca. 129.700 m² fordelt på ca. 115.000 m² til den somatiske del og ca. 14.700 m² til en psykiatrisk del. Den somatiske del er prissat til 3,15 mia. kr. og opføres i to etaper, hvor ca. 90.000 m² opføres i etape 1.

Efter planen er sygehuset klar til at tage imod de første patienter allerede i 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078