23948sdkhjf

Levende bymidte skal redde Tinglevs butikker

En ny helhedsplan for Tinglev Midtby skal være med til at skabe grundlaget for at udvikle et spændende og aktivt handels- og byliv i den sønderjyske stationsby.
For at sikre lokale indkøbsmuligheder og arbejdspladser, finder Aabenraa Kommune det nødvendigt at kigge på, hvordan Tinglevs bymidte kan gøres levende, så der kan skabes et mere attraktivt grundlag for detailhandelen. Kommunen har derfor udarbejdet et forslag til en helhedsplan for Tinglev Bymidte.

Planforslaget omfatter et område omkring Centrepladsen, og omkranses i i grove træk af Kastanievej, Tværvej, Stationsvej og Hovedgaden.

Et helt centralt mål med helhedsplanen, er da også at styrke Centerpladsen som omdrejningspunkt for by- og handelslivet i Tinglev. Planen lægger derfor op til, at forbindelse mellem Centerpladsen og Hovedgaden styrkes ved at fjerne ’Sydbank-bygningen’ og styrke forbindelserne mellem de eksisterende og nye funktioner og aktiviteter i bymidten.

Overordnet set er målet med planen en synlig og sammenhængende bymidte med attraktive gade- og byrum, ligesom der vil være behov for andre funktioner og aktiviteter end detailhandel og boliger, når der skal skabes en mere levende bymidte.

Læs mere og find hele forslaget på: www.aabenraa.dk .

Bemærkninger til forslaget til helhedsplanen for bymidte i Tinglev skal sendes til Aabenraa Kommune, Teknik & Miljø, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa eller plan@aabenraa.dk inden fredag den 5. oktober 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.34