23948sdkhjf

Flere penge til byggeri i Roskilde

Roskilde Byråd er blevet enige om et budgetforlig for 2013 med et større anlægsbudget. Således er afsat 215 mio. kr. til en række projekter.
Efter måneders forarbejde og to dages intense forhandlinger lykkedes det sent fredag aften for seks af Roskilde Byråds syv partier at nå til enighed om budgettet for 2013.

I det indgåede forlig er anlægsbudgettet væsentligt forhøjet i forhold til det, der er afsat til anlæg i år. Der er således afsat 215 mio. kr. til en række projekter.

En del af budgettet går til udvidelsen af Roskildehallerne, renoveringen af Klostermarksskolen og byggeriet af Danmarks Rockmuseum. Men forligspartierne har også opprioriteret vejvedligeholdelse, renovering af kommunale bygninger, trafiksikkerhed, cykelstier og byudvikling i Roskilde Kommunes små og store bysamfund. Endelig er der afsat 5 mio. kr. til at begynde arbejdet med en ny svømmehal.

Læs også: Danmarks nye rockmuseum i Roskilde falder på plads.

- Vi er blevet enige om et anlægsbudget på 215 mio. kr. i 2013, hvilket er højere end hvad vi har afsat til anlæg i år. Men det er vigtigt at investere i anlæg, fordi det er billigere at vedligeholde end at reparere, og fordi anlæg også er med til at forbedre kommunens service overfor borgerne, siger borgmester Joy Mogensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093