23948sdkhjf

Installatør bag modernisering af Aarhus Teater

Efter at have vundet en indbudt licitation har El:Con arbejdet med en modernisering af Scala-scenen og billetsalg på Aarhus Teater.
I teatrets sommerferie 2012 har El:Con fremtidssikret teateret fra 1900 med fokus på detaljer og finesser i den fredede bygning.

Første møde med teateret bliver fremover billetsalget inde på teateret, som er flyttet fra Skolegade. El:Con har både klargjort IT-opsætning og opsat belysning indendørs. Dernæst kommer man ind i foyeren, hvor installatørvirksomheden har fået en ekstraopgave med etablering af en bar.

Arbejde med stor forsigtighed
I selve teatersalen fra 1985 er hovedopgaven at få moderniseret salen med nye installationer for teaterlys på scenen, trappebelysning og udskiftning af alle installationer bag træpanelerne. Særligt for salen er 14 specialdesignede PH-lamper, som der med største forsigtighed er skiftet fatning og ledninger på.

Aarhus Teater er en fredet bygning, hvorfor El:Cons erfaring med lignende opgaver fra blandt andet Godsbanen i Århus har været en fordel med opgaven, hvor der skulle være opmærksomhed på alle forholdsregler. Med minutiøs forberedelse opstår der få uforudsete situationer. Desuden har installatørerne ekstra fokus på finesse og detaljer i arbejdet, hvor der er stor respekt for stedets historie og kulturværdi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078