23948sdkhjf

Betonbisserne overtager DNU-byggefelt

Efter et veludført stykke byggemodning overtager entreprenørfirmaet M.T. Højgaard arbejdet med Det Nye Universitetshospitals første byggefelt fra M.J. Eriksson.
Vejret har drillet både gravemaskiner og dumpere ved flere lejligheder i løbet af byggemodningen, og derfor virkede det meget passende, at regnskyerne også deltog i overdragelsen af byggefeltet.

M.J. Eriksson A/S afsluttede for nylig byggemodningen af det første byggefelt i Det Nye Universitetshospitals nordlige byggespor, og nu går M.T. Højgaard A/S i gang med råhusentreprisen.

Som bygherre for projektet stod DNUs Projektafdeling for arrangementet. De benyttede lejligheden til at sige tak for det gode arbejde med byggemodningen med verbale skulderklap og øl og pølser til alle.

Byggeriet gør alle parter klogere
Som et symbol på overdragelsen af opgaven modtog projektchefen fra M.T. Højgaard, Bo Stærk, en murerske, som Projektafdelingen havde forgyldt med spraymaling i dagens anledning.

I sin efterfølgende tale fremlagde M.T. Højgaards projektchef, Bo Stærk, nogle af deres ønsker for byggeprocessen:

- Ligesom Det Nye Universitetshospital skal skabe ny viden fremover, ønsker vi også, at man under selve byggeriet gør sig nogle erfaringer og skaber brugbar viden for fremtidens byggeprojekter.

Overdragelsen markerer starten på en knapt 7-årig periode, hvor op mod 10.000 håndværkere kommer til at deltage i byggeriet.

Læs også: Byggestart på første DNU-byggefelt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125