23948sdkhjf

Hvad skal Multimediahuset hedde?

Ud af 1.250 forslag til et nyt navn til det nye multimediehus i Aarhus, også kendt som Urban Mediaspace, er udvalgt 30, som nu er sat til afstemning.
Fra den 17. september til den 1. oktober er det muligt for borgerne at stemme på deres favorit blandt 30 udvalgte navne og hermed være med til at afgøre, hvilke 5-10 navne der går videre til dommerkomitéen.

Interessen for det nye navn til Multimediehuset har været stor blandt aarhusianere og de kommende brugere af huset.

De mange navneforslag er nu sorteret og vurderet, og der er udvalgt 30 navne, der lever op til kriterierne for det nye navn til huset. Et af kriterierne har blandt andet været, at navnet skal leve op til vision og værdier for huset.

Når dommerkomitéen midt i oktober har valgt det endelige navn til huset, begynder designarbejdet med navnets visuelle og grafiske identitet. Også i dette arbejde er planlagt et forløb, hvor byens borge-re kan komme med input og følge processen

De 30 udvalgte forslag er:
A1, A7, Civitas, Dokk1, Ikon, Kant, Kernen, Komma, Konnekt, Krydset, Krydspunktet, Lux, Matrix, Medianen, Medion, Mediaarhus, Mediehuset, Nova, Planet, Pleksus, Portus, R.U.M., Refleks, Reflex, Spektrum, Stroem, Strøm, Ström, Univers, Zpunktet

Læs mere og afgiv din stemme på: www.urbanmediaspace.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079